بروز رسانی آذر ۹ام, ۱۳۹۹ ۱۲:۴۹ بعد از ظهر
فروردین ۲۳, ۱۳۹۴ admin مقالات 0
مطالبی جذاب در مورد میوه هندوانه
لارجر باکس
مطالبی جذاب در مورد میوه هندوانه,استفاده هندوانه میتواند بخشی از کالری، ویتامین C و A مورد نیاز بدن را تأمین نماید . همين طور هندوانه حاوی فیبر خوراکی و پتاسیم است که به كم شدن فشارخون یاری میکند.
شبکه خبری «ABCNEWS» در گزارشی از چند سر نهفته در دل این میل کردن ی خوشطعم تابستانی پرده برداشته که به شرح زیر است:
لیکوپن هندوانه بیش از گوجهفرنگی خام است
ارزیابی ها نشان میدهد میزان لیکوپن موجود در هندوانه حدود ۱.۵ مساوی بیش از گوجهفرنگی بزرگ و تازه است. لیکوپن آنتیاکسیدانی است که از تولید رادیکالهای آزاد ضرردار برای سلولهای بدن پیشگیری میکند.
همين طور لیکوپن موجود در میوههای قرمزرنگ و سبزیجات به مبارزه با بیماری های قلبی و برخي انواع سرطانها یاری میکند.
برای حفظ بیشترین میزان آنتیاکسیدان در هندوانه لازم است آن را پیش از بریدن در دمای اتاق مراقبت بکنید .
آب هندوانه تسکیندهنده دردهای عضلانی است
نتایج یک تحلیل نشان میدهد مصرف آب هندوانه ساعت پیش از ورزش کردن از ظهور دردهای ماهیچهای و افزایش ضربان قلب پیشگیری میکند. این ویژگی هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگها را اصلاح داده فشارخون را پایین میآورد.
هندوانه هم جزو میوهها هم جزو سبزیجات است
هندوانه هم همچون بسياري از میوهها با کاشت دانه آن تولید میشود. همچنین پوست این میوه قابلیت استفاده دارد. در واقع طبیعت دو وجهی هندوانه تمام بخش های آن را قابل میل کردن کرده هیچ بهانهای برای دور انداختن این میوه وجود ندارد.
هندوانه سرشار از آب است
۹۱.۵ درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده با مصرف آن میتوان میزان آب ازدسترفته بدن را که سبب سردرد ، حس خستگی و پایین آمدن تمرکز میشود، جبران کرد.
نوع زردرنگ این میوه هم وجود دارد
ممکن است باور اینکه داخل میوه هندوانه قرمز یا صورتیرنگ نباشد غیرقابلتصور باشد ولی نوعی از این میوه وجود دارد که به رنگ زرد با طعم ی شبیه به عسل است. هرچند ظاهر بیرونی آن به دیگر هندوانهها شباهت دارد. این هندوانه به هندوانه آناناسی نیز مشهور است.
عجیب ولی واقعی: با نمک، هندوانه شیرینتر میشود!
اگرچه ممکن است این کمی عجیب به نظر برسد، ولی چنانچه تنها میزان ی نمک روی سطح هندوانه بریزید متوجه خواهید شد که طعم و طعم آن در مقایسه با قبل شیرینتر خواهد شد و اما اگر میزان زیادتری نمک روی آن بریزید آنگاه طعم شورطعم آن را بهخوب ی احساس خواهید کرد.
چنانچه هندوانه را در زیر میکروسکوپ ارزیابی بکنید ، خواهید دید بافت این میوه متشکل از هزاران سلول بسیار کوچک است.
تمام این سلولها دارای غشایی هستند که ما از آن بهعنوان یک غشای نیمهتراوا نام میبریم. از ویژگیهای منحصربهفرد غشاهای نیمهتراوا این است که آب بهراحتی به آنها وارد یا از میانشان خارج میشود. در هندوانه این سلولها شبیه به کیسههای محتوی آبمیوه هستند .
یکی از ویژگیهای نمک این است که آب را به خود جذب میکند. اگر در جایی تراکم نمک بیشتر باشد و در پارت ی که در مجاورت آن است تراکم نمک کمتر باشد، آب از سری ی که تراکم نمک کمتر است به سری ی که تراکم نمک بیشتر است حرکت خواهد کرد.
وقتی شما میزان ی نمک در سطح هندوانه میپاشید در مجاورت سلولهایی که دارای غشای نیمهتراوا هستند
سری ی با غلظت بالای نمک ایجاد میکنید و به این ترتیب آب داخل سلولهای تشکیلدهنده بافت میوه به سطح میوه منتقل خواهد شد که طعم طعم میوه را هم با انتقال میدهد
و به این ترتیب پارت ی از هندوانه که روی سطح پوست میوه قرار گرفته است و در واقع همان پارت خوراکی میوه است، شیرینتر خواهد شد.
چنانچه میزان نمکی که روی سطح میوه میریزید بیشتر باشد در این صورت طعم شورطعم نمک به شیرینی هندوانه غالب خواهد شد و شما شوری آن را بهبهتر ی حس خواهید کرد.
هندوانه از عبارت میوههای پرطرفدار در فصول گرم سال است اما چنانچه متذکر شدهاید هندوانهای که خریدهاید طعم طعم خوب ی ندارد شیرین نیست به شما پیشنهاد میکنیم
بر طبق این حقیقت علمی، مراحل زیر را انجام دهید به این ترتیب متوجه خواهید شد که طعم طعم آن به میزان قابلتوجه ی اصلاح پیدا خواهد کرد.
در اولین وهله باید میوه هندوانه را از وسط به دو پارت تقسیم بکنید . قبل از اینکه پوست میوه را از آن جدا بکنید
میزان ی نمک روی سطح آن بپاشید حدود ۲۰ دقیقه آن را در همین وضعیت قرار دهید. به این ترتیب، بهتدریج آبمیوه از سلولهای پوست به بخش خوراکی آن منتقل خواهد شد وقت یکه هندوانه را میخورید نهفقط شورطعم نخواهد بود، بلکه در مقایسه با قبل شیرینتر خواهد شد.
باز تاکید میکنیم که میزان نمک باید بسیار کم باشد نباید این مساله سبب عادت شود و تنها در مورد هندوانههایی که طعم ی بهتر ی ندارند شیرین نیستند امتحان بکنید .
فروردین ۲۳, ۱۳۹۴ 0
خرداد ۱۰, ۱۳۹۹ 0
آبان ۲۲, ۱۳۹۷ 0
خرداد ۲۰, ۱۳۹۷ 0
آبان ۰۸, ۱۳۹۶ 0